Waarom zou jij gaan spoten, Total Sport En Fit geeft u 5 redenen waarom

Hard werken, zweten, moe worden… Velen hebben er vaak geen zin in om te starten. Je zit net lekker op de bank tenslotte.
Toch zijn er ook genoeg die er echt van houden om naar de gym te gaan. Nu dat wij niet meer naar de GYM kunnen zijn er anders voorstellen.

Hier de top 5 redenen waarom jij je ook in het zweet moet gaan werken.

1. Doe het omdat het je blij maakt.
Ooit iemand horen zeggen: ik heb echt spijt dat ik ben gaan sporten? Right. Je voelt je altijd meteen lekkerder na een workout. Het aantal studies die aantonen dat beweging een stijging in vrolijke hormonen (endorfine) brengt is ontelbaar. We kunnen zelfs zeggen dat het vergelijkbaar is met het effect van cocaïne.

2. Doe het omdat het je leven makkelijker maakt.
Sterker, slanker, soepeler en vrolijker: het maakt dat je de rest in je (drukke) leven gewoon beter aankunt. Even een bank verschuiven: no problem! Je vriendin helpen verhuizen? Kom maar op met die dozen! Je voelt je meer capabel en het idee dat je alles aankunt zal worden versterkt.

3. Doe het omdat het je een winnaar maakt.
Doelen stellen en behalen binnen je trainingsplan helpt je om doelen te behalen buiten de sportschool. Het hoeven maar kleine dingen te zijn, en de doelen moeten zeker niet te hoog zijn. Anders raak je alleen maar teleurgesteld. Neem kleine stapjes, geniet van de resultaten en hopla: je motiveert jezelf als de beste.

4. Doe het voor je vrienden en familie.
Ze verdienen het allerbeste. Dus ook de allerbeste versie van jou. Juist vaders en moeders moeten ook goed voor zichzelf zorgen. Dat is niet egocentrisch, maar doe je voor de ander. Je komt met meer energie thuis en je kunt je beter focussen op de momenten dat je daadwerkelijk bij je familie bent.

5. Doe het omdat het kan.
Een gezond lichaam is een cadeautje. Als je zo rijk (figuurlijk) bent dat je kán sporten, doe het ook. Er zijn er genoeg die jouw plaats zouden willen innemen.

Wilt u meer weten of u wilt een afspraak maken, neem dan contact op met ons op op het volgende nummer 06 50855880 of neem een kijkje op onze website totalsportenfit.nl

Share:

Related Articles